#TuUndeTeTunzi

Pentru prima dată…

Luni 11 decembrie 2017, a fost o zi importantă pentru theBeautyAdviser. Pentru că acest proiect este în primul rând un promotor al serviciilor de înfrumusețare, am creat pentru prima dată o campanie video marca theBeautyAdviser și totodată prima campanie video din România construită în jurul serviciilor de înfrumusețare.

 

Tot pentru prima dată am lansat și canalul de YouTube al theBeautyAdviser și, pentru prima dată evident, am lansat un hashtag propriu sub numele campaniei video, #TuUndeTeTunzi.

 

Toate aceste lansări au avut drept suport cel mai bogat concurs organizat până în prezent de către theBeautyAdviser. Pentru prima dată am organizat un concurs pe mai mult de două canale sociale simultan: pe Instagram, pe Facebook, pe website și pe YouTube.


#TuUndeTeTunzi

Prima campanie video theBeautyAdviser

click pe imaginea de mai jos ??

#TuUndeTeTunzi Fb_share_img


#TuUndeTeTunzi

Concursul

Concursul organizat cu această ocazie,  a avut durata de 7 zile și s-a desfăsurat pană duminică 17 decembrie, iar premiile au avut o valoare totală de peste 3000 LEI. Câștigătorii au fost extrași folosind platforma random.org, iar atât extragerile cât și numele câștigătorilor au fost făcute publice pe contul theBeautyAdviser de Instagram, respectiv pe pagina oficială de Facebook în data de 18 decembrie 2017.

 

Premiile…

Premiile oferite in cadrul concursului #TuUndeTeTunzi au fost alcătuite din:
– trei seturi complete cu câte 4 produse Kérastase din cea mai prestigioasă gama a brand-ului, gama Chronologiste, in valoare de 685 LEI.
– trei vouchere in valoare de 240 LEI fiecare, pentru servicii de înfrumusețare (spălat + tuns + coafat) la salonul TRIBUTE by George Soare ;
– trei tricouri theBeautyAdviser #TuUndeTeTunzi in valoare de 89 RON fiecare.

 

#TuUndeTeTunzi photo cadou


#TuUndeTeTunzi

theBeautyAdviser.com

theBeautyAdviser.com te ajută să găsești locul perfect în care să te tunzi sau în care să încerci un alt serviciu de înfrumusețare. Pe website-ul nostru vei descoperi saloane de înfrumusețare recomandate de clienții lor, precum și toate datele de care ai nevoie pentru a te programa în câteva momente și pentru a ajunge rapid și în siguranță la salonul dorit cu ajutorul Google/Apple Maps. Alege cu încredere serviciile unui salon recomandat pe theBeautyAdviser.com.

 

In concluzie…

★ theBeautyAdviser.com ★
• Descoperă Saloane de Infrumusețare
• Citește / Scrie Recomandări ⭐⭐⭐⭐⭐
• Alege cu Încredere un Salon ♥️
• Fă o programare ☎

 

#TuUndeTeTunzi

theBeautyAdviser

Servicii de Înfrumusețare la Dispoziția Ta

ADN-ul theBeautyAdviser

Arată-le și prietenilor tăi