Halloween pe Instagram. Daca in articolul trecut am vorbit despre ce machiaje cool putem sa ne facem de Halloween, m-am gandit ca astazi sa iti arat ce machiaje mi-au placut mie cel mai mult, dintre cele pe care le-am vazut in aceasta perioada pe Instagram.

So this is my TOP 5 😀 ??


 

TOP 5 MACHIAJE DE HALLOWEEN PE INSTAGRAM

Intr-o lume plina de caprioare, alege sa fii o vulpe ? – trebuia sa ne gandim la asta cand ti-am recomandat machiajul caprioara in articolul trecut. Stefana Olaru, blogger & vlogger la The Pretty Blossoms, tanara absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti si dependenta de makeup ne propune un super machiaj. Mi-a placut machiajul Stefanei pentru ca e super cute si imi place cum se potriveste la fix cu nuanta parului. ? Daca vrei sa vezi cum a realizat acest look, poti urmari intreg tutorialul chiar aici. Iar pe Stefana o poti urmari si pe Instagram ?? @theprettyblossoms.


 

Adina Tache, studenta la Facultatea de Drept, iubitoare de makeup si youtuber, a avut pe canalul ei de YouTube un intreg maraton de tutoriale pentru machiaje de Halloween. Cate unul in fiecare zi timp de o saptamana intreaga. ? Mie cel mai mult mi-a placut machiajul propus de ea, inspirat de personajul Wonder Woman. Daca vrei sa vezi toate machiajele propuse de Adina si sa iti alegi preferatul, le gasesti pe toate pe canalul ei de YouTube. Totodata o poti urmari si pe Instagram ?? @adinatache.


Acum ca am vazut machiajele nice & cute, sa trecem la cele nice & creepy ?, care de altfel sunt preferatele mele. ? Nu m-am putut decide care dintre urmatoarele doua machiaje mi-a placut mai mult, asa ca le-am inclus pe amandoua in acest articol.

Primul machiaj este realizat de Andreea Bordea, youtuber de profesie tehnician dentar si dependenta de makeup. Pe canalul ei de Youtube are un tutorial pentru realizarea machiajului. Mie mi-a placut super mega mult!! ? Pe Andreea o gasiti si pe Instagram ?? @beautycolor3.

 

Continuam acum the spider makeup series cu un super machiaj. Acesta este realizat de Cristina Ionete, makeup artist acreditat, absolventa a colegiului national bilingv George Cosbuc. Pe Cristina o poti gasi pe Instagram cu contul ?? @cristinaimua. Do follow her, this girl is amazing! ?


Last but not least, Denisa Sima. Denisa este makeup artist acreditat, beauty blogger, beauty vlogger si totodata studenta la Facultatatea de Psihologie si Stiintele Educatiei la Universitatea din Bucuresti. Denisa ne-a prezentat de Halloween pe Instagram un super machiaj melting face. Pentru acesta a pregatit si un tutorial pe care il poti urmari pe canalul ei de Youtube. O poti urmari pe Denisa si pe Instagram ?? @denisasimam.


Sper ca ti-au placut aceste machiaje la fel de mult cum mi-au placut si mie. Ne revedem saptamana viitoare cu un nou articol! 🙂

Urmareste-ne si pe Instagram! Acolo incercam sa fim alaturi de tine in fiecare zi cu postari noi si super cool din lumea serviciilor de infrumusetare. ✨?✨

 

Stay Beautiful,

Maria ♥

 

PS: Daca ti se pare util, atragator sau pur si simplu iti place proiectul theBeautyAdviser, lasa-ne o recomandare pe pagina noastra de Facebook. Ne-ar prinde tare bine 🙂 Multumim!

Arată-le și prietenilor tăi