Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII THEBEAUTYADVISER

Prezentul document are natura juridica a unui contract la distanta incheiat intre:

a) dumneavoastra in calitate de utilizator si

b) THEBEAUTYADVISER SRL, societate comerciala din Romania, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J40/7258/2016, cod fiscal 36114995, cu sediul in Strada Calea Crangasi, 26-28, Sector 6, Bucuresti in calitate de detinator al website-ului THEBEAUTYADVISER.

 

1. Definitii

Urmatorii termeni folositi in prezentul document, Termeni si Conditii, vor avea urmatorul inteles (cu exceptia situatiei in care acestia sunt folositi in mod vadit in alt sens):

• “Website” – Website-ul THEBEAUTYADVISER, astfel cum acesta este disponibil in varianta desktop la adresa thebeautyadviser.com;

• “THEBEAUTYADVISER” si/sau “SOCIETATEA” – THEBEAUTYADVISER SRL, societate comerciala din Romania, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J40/7258/2016, cod fiscal 36114995, cu sediul in Strada Calea Crangasi, 26-28, Sector 6, Bucuresti in calitate de detinator al website-ului THEBEAUTYADVISER. Societatea THEBEAUTYADVISER SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra website-ului, precum si dreptul de comercializare al acestuia;

• „Cont de utilizator” – Contul pe care orice utilizator il poate crea in cadrul theBeautyAdviser.com pentru a putea utiliza website-ul;

• „Utilizator” – orice persoana care utilizeaza Website-ul pe unul sau mai multe Dispozitive mobile si/sau pe un calculator/laptop;

• „Dispozitiv mobil” – telefonul sau tableta pe care website-ul este accesat si/sau utilizat;

• “Salon” – salon de infrumusetare listat in cadrul Website-ului;

• “Recomandare” – comentariul pe care il scrie un utilizator unui salon listat pe website, pentru a descrie aprecierea fata de serviciile salonului;

• „Termeni si Conditii” si/sau „T&C” – prezentul document, Politica de Confidentialitate, Politica de Etica precum si orice alte documente disponibile in cadrul website-ului thebeautyadviser.com care reglementeaza relatia juridica dintre THEBEAUTYADVISER si utilizatori, respectiv clienti ai societatii.

 

2. Acceptarea documentului Termeni si Conditii. Modificarea acestora.

Utilizatorii au dreptul de a oferi o recomandare unui salon listat pe website numai dupa acceptarea prealabila a Termenilor si Conditiilor. Prezentul document, Termeni si Conditii, se considera inteles si acceptat in integralitate si fara rezerve atunci cand utilizatorul efectueaza oricare dintre urmatoarele actiuni:

a) Utilizatorul bifeaza rubrica “politica de confidentialitate“ in procedura de creare a contului de utilizator;

b) Utilizatorul scrie si posteaza o recomandare pentru un salon de infrumusetare listat pe website, folosind un dispozitiv mobil si/sau un calculator PC si/sau laptop;

 

T&C pot fi modificati in mod unilaterat de catre THEBEAUTYADVISER, cu respectarea urmatoarei proceduri: Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi adusa la cunostinta Utilizatorilor prin email cu cel putin 10 zile inainte ca modificare sa intre in vigoare. Pe cale de exceptie, in situatia in care modificarea Termenilor si Conditiilor este generata de modificarea legislatiei aplicabile, modificarea va intra in vigoare imediat.

 

Utilizatorii au dreptul sa renunte la utilizarea website-ului (inclusiv sa isi stearga contul de utilizator) in situatia in care nu sunt de acord cu modificarea Termenilor si Conditiilor. Continuarea utilizarii website-ului dupa intrarea in vigoare a noilor T&C reprezinta acordul utilizatorilor cu privire la noua versiune a T&C.

 

3. Crearea contului de Utilizator

THEBEAUTYADVISER confera posibilitatea utilizatorilor de a crea un cont de utilizator pentru utilizarea Website-ului. Crearea contului de utilizator se realizeaza prin inregistrarea cu Facebook si/sau prin orice alta modalitate care va fi pusa la dispozitia utilizatorilor in cadrul Website-ului.

 

Pentru crearea contului de utilizator, Utilizatorul va furniza toate datele si informatiile obligatorii solicitate in procedura de inregistrare. THEBEAUTYADVISER nu obliga nicio persoana sa furnizeze aceste date si informatii insa isi rezerva dreptul ca in lipsa furnizarii informatiilor si datelor solicitate sa nu permita deschiderea contului de utilizator.

 

Utilizatorul este obligat sa furnizeze numai date si informatii reale si in mod special sa nu furnizeze date de identificare care nu apartin acestuia (spre exemplu sa nu foloseasca un nume, o adresa de email sau un numar de telefon false sau care apartine unei alte persoane si sa nu se logheze cu profiluri Facebook false sau care apartin altor persoane).

 

Pe cale de consecinta, THEBEAUTYADVISER isi rezerva dreptul de a verifica veridicitatea datelor si informatiilor furnizate de utilizatori in procedura crearii contului de utilizator, precum si dreptul de a refuza deschiderea unui cont de utilizator daca informatiile furnizate sunt nereale, sau dupa caz de a suspenda sau inchide un astfel de cont.

 

Totodata, Utilizatorul intelege si accepta ca este exclusiv si deplin responsabil pentru informatiile furnizate in procedura crearii contului de utilizator, atat fata de THEBEAUTYADVISER, cat si fata de orice alt tert care ar putea fi prejudiciat.

 

Contul de utilizator are caracter personal. Utilizatorul se obliga sa nu transfere (temporar sau permanent, cu titlu gratuit sau oneros) dreptul de utilizare al Website-ului sau contul de utilizator niciunui tert si sa pastreze confidentialitatea datelor de acces in Website.

 

5. Utilizarea Website-ului

5.1. Scopul utilizarii Website-ului

Website-ul poate fi utilizat pentru descoperirea de saloane de infrumusetare, descoperirea tuturor informatiilor puse la dispozitie de profilul fiecarui salon listat pe site, pentru scrierea si/sau citirea de recomandari si pentru efectuarea de programari telefonice.

 

Totodata website-ul poate fi utilizat pentru listarea unui salon pe website si/sau pentru descoperirea si contractarea altor servicii business puse la dispozitie de catre THEBEAUTYADVISER.

 

5.2. Conferirea dreptului de utilizare a Website-ului

THEBEAUTYADVISER confera utilizatorului un drept de utilizare a Website-ului pe o perioada de timp nedeterminata, incepand cu utilizarea Website-ului, sub conditia respectarii prezentelor T&C si a legislatiei aplicabile.

 

Dreptul de utilizare poate fi limitat, suspendat sau dupa caz retras de catre THEBEAUTYADVISER oricand, fara o prealabila notificare a Utilizatorului.

 

De regula, dreptul de utilizare va fi retras in situatii precum:

  • Utilizatorul isi incalca obligatiile impuse prin prezentul document, Termeni si Conditii si/sau prin lege;
  • Utilizatorul foloseste Website-ul cu rea intentie, producand sau existand riscul sa produca prejudicii THEBEAUTYADVISER, clientilor THEBEAUTYADVISER si/sau altor terti;
  • Utlizatorul comite sau THEBEAUTYADVISER apreciaza ca Utilizatorul intentioneaza sa comita orice frauda cu privire la Website;
  • Utilizatorul este inactiv pe o perioada mai mare de 24 luni;
  • THEBEAUTYADVISER decide sa retraga Website-ul de la adresa web www.thebeautyadviser.com si/sau sa limiteze accesul Utilizatorilor la aceasta.

Dreptul de utilizare al Website-ului este conferit gratuit, cu exceptia situatiei in care in cadrul Website-ului este specificat un pret pentru utilizarea Website-ului sau pentru serviciile puse la dispozitie de catre THEBEAUTYADVISER.

 

5.3. Recomandarile

Utilizatorii pot folosi functia website-ului de a oferi o recomandare unui salon listat pe website respectand Politica de Etica a THEBEAUTYADVISER pusa la dispozitia tuturor utilizatorilor la adresa https://thebeautyadviser.com/etica-pentru-thebeautyadviser/.

 

Orice recomandare ce nu va fi oferita (scrisa si postata) conform cu Politica de Etica, nu va fi aprobata pe website si/sau va fi stearsa permanent.

 

Totodata, Utilizatorul intelege si accepta ca este exclusiv si deplin responsabil pentru informatiile furnizate prin intermediul recomandarii/recomandarilor pe care le scrie si le posteaza pe website.

 

Prin publicarea unei recomandari, utilizatorul accepta ca aceasta sa fie publicata in cadrul website-ului alaturi de numele utilizatorului si/sau fotografia de profil aleasa sau preluata din contul de Facebook odata cu autentificarea folosind functia de inregistrare cu contul de Facebook.

 

O recomandare odata publicata, poate fi retrasa numai cu acordul THEBEAUTYADVISER.

 

5.5. Drepturile si obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii se obliga:

• sa foloseasca website-ul cu buna credinta, cu respectarea dispozitiilor legale incidente si numai in scopul in care acesta a fost creat;

• sa nu comercializeze informatiile obtinute prin intermediul website-ului si sa nu utilizeze aceste informatii pentru a face concurenta neloiala fata de THEBEAUTYADVISER sau fata de saloanele listate pe website;

• sa scrie numai recomandari reale si sa dea dovada de buna credinta in scrierea acestora;

• in toate situatiile in care pentru utilizarea Website-ului si/sau a unei functii a acestuia se mentioneaza obligatia platii unui pret, utilizatorii se obliga sa achite pretul solicitat pentru a putea utiliza website-ul/functia Website-ului.

 

Totodata se interzice Utilizatorilor:

• copierea partiala sau totala, decompilarea, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in orice alta modalitate a codului sursa al website-ului, si/sau a textelor, imaginilor, video-urilor cuprinse in website, precum si orice alt act prin care ar putea fi incalcata proprietatea intelectuala a THEBEAUTYADVISER SRL asupra website-ului;

• acordarea oricaror drepturi privind continutul website-ului sau a contului de utilizator unei terte persoane;

• folosirea website-ului in legatura cu orice dispozitiv sau serviciu destinat sa ocoleasca masurile tehnice de securitate implementate pentru a controla accesul la website;

• copierea, modificarea, stergerea sau deteriorarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand dar nelimitandu-se la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre THEBEAUTYADVISER.

• folosirea website-ului pentru a invada intimitatea tertilor sau pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii website-ului sau pentru a obtine o lista de utilizatori ai acestuia;

• utilizarea website-ului pentru a incalca un drept legal al tertilor, inclusiv orice drept de confidentialitate, de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sau de a intreprinde orice actiune hartuitoare, calomnioasa, defaimatoare, abuziva, necinstita, amenintatoare, daunatoare sau altele similare; sau folosirea oricarei tehnologii de data mining, roboti sau similare de colectare a datelor;

• accesarea sau utilizarea frauduloasa a oricarei zone a website-ului care poate fi accesata sub parola sau contra cost;

• utilizarea oricaror mijloace automate pentru a accesa sau utiliza website-ului (inclusiv scripturi, „bot”, sau software similar);

• modificarea, traducerea, decompilarea, reproducerea, dezasamblarea, sau incercarea prin alte moduri a obtinerii accesului la cheia privata sau orice cheie dev („dev key’) (acest termen este unul general cunoscut in industrie) asociate cu Website-ul, continutul sau serviciile oferite, sau folosirea sau incercarea de utilizare a oricarei chei private sau dev key intr-un mod in care sa se incalce termenii prezentului document;

• orice alta actiune prin care s-ar putea crea concurenta neloiala THEBEAUTYADVISER sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile acestuia de orice fel (drepturi civile, comerciale, de natura intelectuala si altele)

 

6. Raspunderea partilor. Limitarea raspunderii.

6.1. Raspunderea utilizatorilor privind utilizarea Website-ului.

Utilizatorul este in mod exclusiv si deplin responsabil pentru felul in care utilizeaza website-ul, precum si pentru consecintele acestei utilizari, inclusiv pentru eventualele prejudicii produse ca urmare a utilizarii website-ului, atat fata de THEBEAUTYADVISER, cat si fata de saloanele partenere ale THEBEAUTYADVISER si fata de terti.

 

Pe cale de consecinta, THEBEAUTYADVISER nu poate fi tinut raspunzator pentru niciun fel de prejudicii cauzate Utilizatorilor, Saloanelor sau tertilor prin sau ca urmare a utilizarii Website-ului.

 

Totodata, in nicio situatie THEBEAUTYADVISER nu poate fi tinut raspunzator cu privire la o eventuala incalcare a legii sau a drepturilor unor persoane (Saloane sau terti) de catre Utilizatori ca urmare a utilizarii Website-ului. De asemenea THEBEAUTYADVISER nu este raspunzator fata de: eventuale utilizari efectuate de catre persoane sub varsta de 18 ani si incalcarea legii derivata din acest fapt.

 

6.2. Limitarea raspunderii privind Serviciile Saloanelor si relatia Utilizator – Saloane.

THEBEAUTYADVISER nu raspunde in nicio situatie pentru: relatia Utilizator – Saloane.

 

Utilizatorul intelege si accepta ca scrie si posteaza recomandari pentru saloanele listate pe website pe propria raspundere.

 

Utilizatorul intelege si accepta ca THEBEAUTYADVISER pune la dispozitia acestuia un mijloc de descoperire a saloanelor cat si a informatiilor despre acestea, totodata un mijloc de scriere si postare a unei recomandari, insa in nicio situatie listarea unui Salon in cadrul Website-ului nu reprezinta o recomandare si/sau o garantie a THEBEAUTYADVISER cu privire la serviciile Salonului.

 

In acest sens, Utilizatorul intelege si accepta ca THEBEAUTYADVISER nu verifica in prealabil: serviciile Salonului, preturile si nici indeplinirea conditiilor legale de functionare ale acestuia.

 

De asemenea, recomandarile Saloanelor disponibile in cadrul Website-ului reprezinta exclusiv opinia utilizatorilor care le-au scris.

 

De asemenea, Utilizatorul intelege si accepta ca THEBEAUTYADVISER preia informatiile despre Saloane de la acestea si nu poate fi tinut responsabil in cazul in care orice informatii cu privire la acestea nu sunt corecte (precum adresa, numar de telefon, servicii, imagini, etc.).

 

Totodata, THEBEAUTYADVISER nu poate fi tinut responsabil pentru nicio alta informatie facuta publica in cadrul Website-ului, daca aceasta este preluata de la terte parti.

 

Nu in ultimul rand, Utilizatorul intelege si accepta ca THEBEAUTYADVISER intermediaza procesul de efectuare a unei recomandari in Saloane, insa nu are control asupra modului in care Salonul onoreaza programarile. Pentru acest motiv, THEBEAUTYADVISER nu poate fi tinut responsabil daca o programare nu poate fi onorata, sau este onorata in mod necorespunzator de catre Salon.

 

6.3. Limitarea raspunderii privind functionarea Website-ului

THEBEAUTYADVISER pune la dispozitia utilizatorilor Website-ul „asa cum este” si cu toate ca intentia noastra este aceea de a furniza un serviciu online continuu si stabil nu putem garanta disponibilitatea continua a Website-ului si/sau functionarea permanenta a acestuia la parametrii tehnici optimi sau fara erori.

 

Totodata nu putem asigura Utilizatorilor servicii de garantie si/sau mentenanta si/sau suport tehnic. Cu toate acestea, daca sesizati orice deficienta sau bug va rugam sa ne contactati pe email si vom incerca solutionarea problemei. In acest context, THEBEAUTYADVISER nu raspunde pentru eventualele prejudicii cauzate Utilizatorilor (si/sau pentru beneficiul nerealizat) daca Website-ul nu functioneaza stabil si neintrerupt, nu functioneaza la parametri optimi, sau functioneaza cu erori.

 

Totodata, desi noi depunem tot efortul pentru asigurarea securitatii Website-ului, THEBEAUTYADVISER SRL nu raspunde in cazul in care din orice motiv telefoanele, tabletele sau calculatoarele utilizatorilor sunt afectate ca urmare a utilizarii acestuia.

 

Totodata, THEBEAUTYADVISER nu raspunde daca utilizatorii inteleg sa acceseze Website-ul pe sisteme (telefoane, tablete, calculatoare) care nu sunt compatibile cu aceasta, inclusiv in ipoteza in care functionarea acestor sisteme le este afectata.

 

Este posibil ca Website-ul sa includa uneori link-uri catre alte website-uri care nu sunt detinute de THEBEAUTYADVISER. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informatii aditionale, insa fara a avea responsabilitatea continutului, securitatii, a politicilor de confidentialitate sau a oricarui lucru furnizat de terte site-uri.

 

7. Drepturi de proprietate intelectuala

THEBEAUTYADVISER detine toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Website-ului in integralitatea sa, precum si asupra siglei Website-ului (logo), oricaror elemente de design, text, si uneori asupra materialelor foto si/sau video prezente in cadrul Website-ului.

 

Utilizatorii se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale THEBEAUTYADVISER si sa nu efectueze nicio actiune prin care acestea ar fi incalcate. Actiuni precum, dar fara a se limita la: sa nu copieze, modifice, transforme, vanda, divulge codul sursa al Website-ului, logo-ul, elementele de design, orice text disponibil in website. Totodata sa nu incerce inregistrarea acestora la organismele competente si sa nu se opuna inregistrarii acestora de catre THEBEAUTYADVISER, sa nu creeze website-uri similare daca prin aceasta actiune incalca drepturile de proprietate intelectuala ale THEBEAUTYADVISER.

 

Totodata, in Website pot fi publicate elemente de text, grafica, foto sau video pentru care Saloanele sau alte terte parti ar putea detine drepturi de proprietate intelectuala. Si intr-o atare situatie, Utilizatorii sunt obligati sa respecte drepturile de proprietate intelectuala si sa se abtina de la orice act care ar duce la incalcarea acestora.

 

8. Date cu caracter personal

THEBEAUTYADVISER colecteaza datele personale ale Utilizatorilor in limitele, scopurile si conditiile prevazute in Termeni si Conditii si/sau Politica de Confidentialitate. Prin crearea contului de utilizator, utilizatorul acorda THEBEAUTYADVISER dreptul de preluare, de stocare si de prelucrare a datelor cu caracter personal introduse in Website. Dispozitiile Politicii de Confidentialitate se aplica in mod corespunzator.

 

9. Legea aplicabila si instanta competenta

Prezentul document este redactat in limba romana si va fi interpretat potrivit intelegerii sensului termenilor sai in limba romana.

 

Prezentul document, Termeni si Conditii, este guvernat de legislatia romana incidenta. Orice litigiu referitor la instalarea, utilizarea, dezinstalarea si orice alta activitate referitoare la Website se va supune spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul THEBEAUTYADVISER.

 

10. Alte dispozitii

Prezentul document, Termeni si Conditii website theBeautyAdviser, a fost aprobat in data de 01.01.2017. Acesta isi va produce efectele incepand cu aceasta data.

 

Pentru orice aspecte legate de utilizarea Website-ului ne puteti contacta folosind adresa de email: team@thebeautyadviser.com