Recomandari
Recomandari
Profil
Hartă
Servicii
 • 9 Recomandări pentru “dFINE STUDIOS Salon Dorobanti”

  1. Oana dFINE STUDIOS Salon Dorobanti
   iconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita rating

   dFINE STUDIOS e locul in care ma intorc mereu cu plăcere. Locația și atmosfera îți transmit întotdeauna o stare de bine, iar serviciile sunt oferite de adevărați profesioniști. Oricine își dorește o schimbare, va găsi aici curajul de a îndrăzni!

  2. Edi dFINE STUDIOS Salon Dorobanti
   iconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita rating

   Pasiunea pusă în jobul lor creează artă. Nu ma uit nici rar nici des in oglindă, dar atunci cand mă uit, ii sunt recunoscător lui Ștefan. Pentru mine salonul, si locația (deși sunt SUUUPER faine) mai puțin contează. M-as duce si la capătul orașului sa pot beneficia de un asemenea serviciu. Noroc ca nu e nevoie sa bat atâta drum si ii gasesc in locația asta faină din Roma … str. Roma 🙂

  3. Elena Cornila dFINE STUDIOS Salon Dorobanti
   iconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita rating

   Dfine studios este un salon cu un aer minimalist si artsy, unde de fiecare data te simti inspirat sa incerci look-uri indraznete si pline de personalitate. Tudor si Stefan sunt adevarati profesionisti, carismatici si prietenosi! Ii recomand din toata inima!

  4. Ana dFINE STUDIOS Salon Dorobanti
   iconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita rating

   Mă tund la Ștefan de 2 ani și țin să menționez că de fiecare dată m-a surprins cu ideile sale și cu profesionalismul său.
   Salonul este de asemenea foarte bine amplasat și atmosfera este superbă✨

   1. Leonte dFINE STUDIOS Salon Dorobanti

    Un loc plin de energie pozitiva cu servicii de cea mai buna calitate. Tudor si Stefan sunt cu adevarat profesionisti, cu idei proprii si cu rezultate excelente! Recomand cu incredere!

  5. Oana Nicula dFINE STUDIOS Salon Dorobanti
   iconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita ratingiconita rating

   Vin la Tudor de trei ani pentru ca este pasionat de ceea ce face, este foarte bun tehnic si creaza o atmosfera relaxata in timpul petrecut in salonul lui. Pot spune ca a rezultatul a fost perfect de fiecare data.

   1. Codruta dFINE STUDIOS Salon Dorobanti

    Stefan este unul din oamenii la care vrei sa vii sa îți faci o schimbare. Nu doar pentru tehnica sa precisa, ci și pentru îmbinarea ei cu creativitatea. Pe lângă asta, s-a descurcat perfect cu parul meu des și creț!
    Recomand!

  Lăsați o recomandare

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • dFINE Studios Salon Dorobanti

   

  More than meets the eye.

   

  dFINE Studios Salon Dorobanti

  – concept –

   

  dFINE Studios Salon Dorobanti logodFINE Studios aduce împreună pasiunea, perseverența și dorința de a crea o experiență completă și o identitate potrivită celor care ne vizitează. Credem în calitate, în comunicare eficientă. Si vrem să adăugăm mereu creativitate în ceea ce facem. Fie că este vorba de tunsoare, culoare sau styling.

   

  Ne-am propus să îmbunătățim stilul fiecărei persoane care ne calcă pragul. Ne bazăm pe diversitatea lucrurilor pe care le avem la îndemână, precum tehnicile, formele, texturile și culorile. dFINE Studios este spațiul comun de desfășurare pentru toate aceste direcții și valori fundamentale.

   

  Viziune dFINE Studios Salon Dorobanti

   

  Credem cu tărie într-un stil cât mai definit și potrivit fiecărui individ. De aceea primul lucru pe care îl oferim clienților noștri este consultanța. Și asta se întâmplă atât pentru cei care vin pentru prima oară în salon, cât și pentru cei cu care am lucrat deja de câteva luni sau chiar de câțiva ani.

   

  De asemenea, este important pentru noi să aveam rezultate cât mai frumoase. Dar este crucial să le adaptăm fiecărei persoane. Totul în funcție de forma feței, a capului, sau chiar să le croim după personalitate, profesie și stil vestimentar.

   

  Ne inspiră mult formele, texturile și culorile din natură. Dar la fel de mult credem că arhitectura și moda sunt surse importante în crearea unor rezultate spectaculoase. Totodată, recunoaștem că o tehnică bine clădită stă la baza unui efect creativ garantat.

   

  Servicii și produse dFINE Studios

   

  dFine Studios Salon Dorobanti oferă servicii de infrumusetare de tuns, vopsit, coafat. Atât femeilor, cât și bărbaților. Iar pentru a obține cele mai bune rezultate, avem nevoie de produse pe măsură. Astfel am ales să lucrăm cu Wella Professionals, brandul cosmetic premium de îngrijire a părului.

   

  Echipa dFINE Studios Salon Dorobanti

   

  Formată din profesioniști cu peste 10 ani de experiență, echipa dFINE Studios oferă expertiză pentru toate aspectele legate de tunsoare, culoare și styling. Ne ghidăm după pasiune și performanță și ne dorim în permanență să evoluăm. De aceea, concursurile reprezintă pentru noi o motivație în plus. Anume aceea de a fi din ce în ce mai buni și de a reuși să ne canalizăm toată energia și creativitatea, astfel încât rezultatul final să fie cel mai bun.

   

  Spațiul dFINE Studios Salon Dorobanti

   

  dFINE Studios este un salon de infrumusetare situat într-o casă pe strada Roma 24, în zona istorică Bonaparte, cartierul Dorobanți de astăzi. Conceput ca un spațiu care să inspire și în același timp să ofere intimitate, salonul îmbină elemente industriale cu detalii artistice. Nuanțele închise, negru și albastru închis, conferă întregului spațiu o continuitate, întreruptă de oglinzile luminate care conturează perspectiva fiecărui client. Alături de pereții verzi, care încălzesc atmosfera spațiului, se regăsesc și tablouri abstracte care oferă o expresie artistică și contribuie la obținerea unei variații vizuale plăcute. 

 • Nicio inregistrare gasita

  Ne pare rău, nu au fost găsite înregistrări. Modificați criteriile de căutare și încercați din nou.

  Google Mapnu s-a incarcat

  Ne pare rău, nu putem încărca API-ul Google Maps.

  Get Directions on Google Maps

 • Servicii:
  • Tuns Femei
  • Tratamente Par
  • Tratamente Scalp
  • Vopsit
  • Suvite
  • Extensii
  • Styling
  • Coafat Zi
  • Coafat Seara
  • Coafat Special
  • Coafat Mirese
  • Coafuri Par Lung
  • Balayage
  • Tuns Barbati
  • Frizerie
  • Barbering
  • Stilizarea Barbii
  • Contur Barba
  • Forma Barba
  • Diagnosticare