Recomandări
Profil
Hartă
Fotografii
Servicii
 • 6 Recomandări pentru “BOUDOIR PRIVE Cluj”

  Overall:
  • Laura
   3 weeks ago

   Cand spun BOUDOIR PRIVE Cluj, imaginea care se contureaza in minte are oameni cu inima mare, zambete, culoare, eleganta, toate pictate cu produse de calitate si tehnici de ultima generatie, pastrand in acelasi timp o atmosfera calda, primitoare, relaxanta. Mai mult de 10 ani, in care probabil am depasit 200 de programari, si dupa fiecare din ele, fara exceptie, manichiura mea a fost remarcata si apreciata, la fel culoarea si hair styiling-ul, sunt mai mult decat o recomandare a echipei Boidoir. Multumesc Edina, Adi!

  • RUS CRISTINA
   9 months ago

   Un salon deosebit! Locul unde răsfățul e la rang de cinste ????. Fetița mea o adoră pe Cristina, ieri a fost prima dată la ea, a afirmat clar şi ferm că doar la ea vrea să revină. Cristina & Boudoir Privé, mulțumim!

  • theBA
   2 years ago

   Boudoir Privé este mai mult decat un salon de infrumusetare. Este un loc dedicat rasfatului in care educatia, profesionalismul si discretia servesc drept fundatie a echipei si sunt puse la dispozitia tuturor Clientilor. Felicitari intregii echipe Boudoir Privé pentru tot ceea ce a reusit sa construiasca!
   Bun venit pe theBeautyAdviser!

  Lăsați o recomandare

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Nicio inregistrare gasita

  Ne pare rău, nu au fost găsite înregistrări. Modificați criteriile de căutare și încercați din nou.

  Google Mapnu s-a incarcat

  Ne pare rău, nu putem încărca API-ul Google Maps.