Recomandări
Profil
Fotografii
Servicii
Hartă
 • 8 recomandări la „MERAKI Salon Bucuresti”

  Overall:
  • Tudor Andreea
   8 luni în urmă

   Epilarea definitiva in cadrul salonului Meraki este dovada clara a faptului ca visele pot deveni realitate. Dupa un esec total acum 5 ani la un alt salon, rezultatele pe care le-am avut inca de la prima sedinta in cadrul salonului Meraki mi-au dat o foarte mare incredere ca problema mea se poate rezolva. Pentru fetele care au SOP si se confrunta cu hirsutism, acest salon este locul de care au nevoie. Aparatura este de foarte buna calitate, iar personalul foarte bine pregatit, gata oricand sa iti explice ce procedura este benefica pentru tine. Recomand cu foarte mare incredere si sinceritate acest salon, atat pentru calitatea serviciilor cat si a personalului!

  • Raluca
   8 luni în urmă

   Am ales acest salon printr-o recomadare a unei prietene. M-au surprins in primul rand PRETURILE. Sunt la jumatate din preturile pietei, iar aparatele folosite sunt de ultima generatie si extrem de eficiente.
   Am ales sa fac full body, sunt la a 4a sedinta si deja simt ca parul nedorit nu mai este o problema in viata mea. Daca vreti epilare definitiva de calitate, la preturi waw, acesta este salonul la care trebuie sa veniti! RECOMAND!

  • Maor
   8 luni în urmă

   Tocmai am terminat tratamentul de epilare definitiva laser pt spate si axila. Echipa de aici este extrem de buna, mi-a oferit toate detaliile de la inceput si m-a asigurat ca rezultatele vor veni de la prima sedinta, lucru fooarte adevarat.
   Ma bucur ca am decis sa urmez acest tratament si mai ales ca am ales un salon top!