Recomandări
Profil
Hartă
Fotografii
Servicii
 • 5 Recomandări pentru “MERAKI Salon Bucuresti”

  Overall:
  • Gabriela
   2 months ago

   Super locatie, super staff&aparatura. Revin de fiecare data cu placere! Momentam am incercat epilarea cu laser doar pentru o zona, insa cu siguranta voi continua pentru cat mai multe. Pentru o persoana bruneta ca mine este life-changing.

  • Diana
   2 months ago

   Am fost foarte entuziasmată dupa ce am văzut rezultatele dupa ședințele de epilare. Totul foarte profi, iar personalul este minunat, am gasit adevarati profesioniști si aparatura de calitate!
   Recomand cu încredere si sinceritate!

  • Monica
   2 months ago

   Ma bucur ca am găsit salonul Meraki pentru ca îmi doream de mult timp sa încep epilarea definitiva ,dar cum ofertele sunt variate am căutat locul care are toate avantajele: staff prietenos , cele mai noi aparte in domeniu, preț foarte bun și cel mai important , mi s-a explicat fiecare procedura in detaliu.
   Este un salon micuț dar foarte chic și intim iar ei se ocupa exclusiv de epilatul definitiv și fac asta foarte bine .Folosesc mai multe metode , laser , electroliza dar tot ei îți zic care este cel mai potrivit pentru tine.
   Cu toate ca pare greu de crezut ( și eu am fost scheptica la început ) chiar funcționează și nu mai folosesc nicio metoda alternativa de epilat pentru ca parul a căzut in proporție 100% și a fost nevoie doar de o ședința in plus fata de numărul aproximat de ei la începutul tratamentului .
   Recomand !

  • Popescu
   2 months ago

   Sunt la a doua sedinta de epilare definitiva cu laser dioda in cadrul salonului Meraki si sunt extrem de multumita.
   Peste 60% din parul nedorit a disparut deja. Desigur, am fost informata ca acest lucru este subiectiv, gradul de eficienta osciland de la persoana la persoana, in functie de mai multe considerente. Recomand cu incredere!

  Lăsați o recomandare

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Nicio inregistrare gasita

  Ne pare rău, nu au fost găsite înregistrări. Modificați criteriile de căutare și încercați din nou.

  Google Mapnu s-a incarcat

  Ne pare rău, nu putem încărca API-ul Google Maps.