Recomandări
Profil
Fotografii
Servicii
Hartă
 • 8 recomandări la „MERAKI Salon Bucuresti”

  Overall:
  • Tudor Andreea
   5 luni în urmă

   Epilarea definitiva in cadrul salonului Meraki este dovada clara a faptului ca visele pot deveni realitate. Dupa un esec total acum 5 ani la un alt salon, rezultatele pe care le-am avut inca de la prima sedinta in cadrul salonului Meraki mi-au dat o foarte mare incredere ca problema mea se poate rezolva. Pentru fetele care au SOP si se confrunta cu hirsutism, acest salon este locul de care au nevoie. Aparatura este de foarte buna calitate, iar personalul foarte bine pregatit, gata oricand sa iti explice ce procedura este benefica pentru tine. Recomand cu foarte mare incredere si sinceritate acest salon, atat pentru calitatea serviciilor cat si a personalului!

  • Raluca
   6 luni în urmă

   Am ales acest salon printr-o recomadare a unei prietene. M-au surprins in primul rand PRETURILE. Sunt la jumatate din preturile pietei, iar aparatele folosite sunt de ultima generatie si extrem de eficiente.
   Am ales sa fac full body, sunt la a 4a sedinta si deja simt ca parul nedorit nu mai este o problema in viata mea. Daca vreti epilare definitiva de calitate, la preturi waw, acesta este salonul la care trebuie sa veniti! RECOMAND!

  • Maor
   6 luni în urmă

   Tocmai am terminat tratamentul de epilare definitiva laser pt spate si axila. Echipa de aici este extrem de buna, mi-a oferit toate detaliile de la inceput si m-a asigurat ca rezultatele vor veni de la prima sedinta, lucru fooarte adevarat.
   Ma bucur ca am decis sa urmez acest tratament si mai ales ca am ales un salon top!

  • Gabriela
   9 luni în urmă

   Super locatie, super staff&aparatura. Revin de fiecare data cu placere! Momentam am incercat epilarea cu laser doar pentru o zona, insa cu siguranta voi continua pentru cat mai multe. Pentru o persoana bruneta ca mine este life-changing.

  • Diana
   9 luni în urmă

   Am fost foarte entuziasmată dupa ce am văzut rezultatele dupa ședințele de epilare. Totul foarte profi, iar personalul este minunat, am gasit adevarati profesioniști si aparatura de calitate!
   Recomand cu încredere si sinceritate!

  • Monica
   9 luni în urmă

   Ma bucur ca am găsit salonul Meraki pentru ca îmi doream de mult timp sa încep epilarea definitiva ,dar cum ofertele sunt variate am căutat locul care are toate avantajele: staff prietenos , cele mai noi aparte in domeniu, preț foarte bun și cel mai important , mi s-a explicat fiecare procedura in detaliu.
   Este un salon micuț dar foarte chic și intim iar ei se ocupa exclusiv de epilatul definitiv și fac asta foarte bine .Folosesc mai multe metode , laser , electroliza dar tot ei îți zic care este cel mai potrivit pentru tine.
   Cu toate ca pare greu de crezut ( și eu am fost scheptica la început ) chiar funcționează și nu mai folosesc nicio metoda alternativa de epilat pentru ca parul a căzut in proporție 100% și a fost nevoie doar de o ședința in plus fata de numărul aproximat de ei la începutul tratamentului .
   Recomand !

  • Popescu
   9 luni în urmă

   Sunt la a doua sedinta de epilare definitiva cu laser dioda in cadrul salonului Meraki si sunt extrem de multumita.
   Peste 60% din parul nedorit a disparut deja. Desigur, am fost informata ca acest lucru este subiectiv, gradul de eficienta osciland de la persoana la persoana, in functie de mai multe considerente. Recomand cu incredere!

  Lasă o recomandare

  Acest website folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.