Promovare Saloane de Infrumusetare // Identitate si Reputatie Online

Ce imagine are salonul tau in mediul online?

Esti multumit de imaginea, respectiv de identitatea online pe care o are salonul tau? Crezi ca prezenta online pe care o are salonul tau in clipa de fata, ii confera o reputatie buna? Te-ai asigurat pana acum ca accesezi solutii de promovare saloane de infrumusetare in mediul digital?

 

Realitatea este ca, majoritatea saloanelor isi pun intregul set de resurse, precum timpul, energia, pasiunea si multe altele, in sprijinul clientilor. Rolul expertilor din saloanele de infrumusetare este sa ii faca pe Oameni sa se simta frumosi, nu sa faca marketing online sau sa aiba grija de reputatia online.

 

Promovare Saloane de Infrumusetare featured pic

De aceea am creat theBeautyAdviser.com, o solutie menita sa iti asigure o identitate buna in mediul online si sa te ajute sa castigi o reputatie buna in acest mediu. Pentru acest lucru, iti punem la dispoztie principala noastra solutie de promovare saloane, profilurile theBeautyAdviser.com.

 

Profilurile theBeautyAdviser

Investeste in imaginea ta online!

.

Profilurile theBeautyAdviser au luat nastere avand scopul de a oferi un serviciu de promovare saloane de infrumusetare util, eficient, atractiv si foarte usor de folosit. Cu ajutorul unui profil theBeautyAdviser vei putea scapa de grija unui website al salonului tau. Iti punem la dispozitie toate caracteristicile pe care le-ai putea regasi in mod normal intr-un website, precum si accesul la o comunitate de peste 10.000 de Oameni indragostiti de serviciile de infrumusetare, toate acestea la un cost de cel putin 3 ori mai mic fata de administrarea unui website obisnuit.


Promovare Saloane de Infrumusetare

Ce castigi?

 1. Expunere iti vom construi un profil care sa te reprezinte. Te vei putea folosi de acest profil care va putea inlocui website-ul tau pentru a-ti intari imaginea in fata actualilor, precum si in fata viitorilor tai clienti. Vei avea o prezenta online curata, atractiva, clara, usor de interpretat. Totodata vei avea o expunere online corecta, cu informatii valide, de actualitate.
 2. Vizibilitate – profilul theBeautyAdviser al salonului tau, se va asigura de unul singur ca vei capata o vizibilitate mai mare in mediul online. Cu cat vei acumula un numar mai mare de recomandari din partea clientilor tai, cu atat vei avea o vizibilitate mai buna atat in cadrul website-ului – vei ramane constant pe prima pagina – dar si in rezultatele motoarelor de cautare, precum Google. Aceste motoare de cautare sunt foarte prietenoase cu afacerile care sunt apreciate de clientii lor. De aceea, Google va afla cand vei primi recomandari, va stii cate recomandari ai si se va asigura ca toti cei care te vor cauta pe net, vor afla aceste informatii despre tine precum si multe altele, din cadrul profilului theBeautyAdviser al salonului tau.
 3. Reputatie – existenta, precum si numarul de recomandari valide pe care le vei strange in profilul salonului tau te vor ajuta sa iti construiesti o reputatie buna online. Aceste recomandari reprezinta principala ta portita catre o comunitate noua de potentiali clienti ai tai. La sfarsitul anului 2018, peste 90% dintre consumatori cautau review-uri pe internet inainte de a lua o decizie de cumparare a unor produse sau servicii. De aceea noi am construit intregul proiect in jurul acestor recomandari pe care si tu le vei strange in jurul salonului tau.

Devii vizibil online, te faci cunoscut si castigi increderea viitorilor tai clienti!

 


Ce avantaje ai?

 1. Un profil theBeautyAdviser poate ajunge si la un sfert din costurile unui website de calitate.
 2. Salvezi timp si energie folosind un profil theBeautyAdviser pentru promovare saloane de infrumusetare.. Tu nu vei fi nevoit sa administrezi contul, sa schimbi informatiile, pozele sau sa gestionezi comentariile – doar daca vei dori tu asta bineinteles.
 3. Economisesti bani. Castigi vizibilitate online DOAR cu ajutorul recomanarilor, fara sa mai investesti niciun ban. Tot ce trebuie sa faci este sa strangi recomandari. Si suntem siguri ca nu vei intampina probleme in acest sens. Sau poate doresti sa platesti sute de euro pe luna pentru servicii de administrare web si online marketing (SEO, SEM, advertising, etc)
 4. Toate informatiile despre salonul tau se afla la dispozitia utilizatorilor theBeautyAdviser la distanta de o singura apasare de deget. Acestia isi pot face o programare la tine in salon in doar cateva secunde.
 5. Comunitatea theBeautyAdviser de peste 10.000 de membrii.

Salvezi timp, energie si castigi vizibilitate cu un minim de efort.


 

Caracteristici profil theBeautyAdviser

 1. Design clar, curat, usor de urmarit si de interpretat.
 2. Expunere full display pe intregul website theBeautyAdviser.com in cadrul tuturor categoriilor de saloane.
 3. Profil online cu fotografie de profil, set 5 fotografii din salon, incadrare preturi, (Low, Moderate, Selective), avantaje salon (Wi-Fi, parcare publica, parcare privata, plata cu cardul, etc)
 4. Adresa completa & program complet de lucru.
 5. Toate datele tale de contact: telefon pentru programari, email, pagina Facebook oficiala, website oficial, adresa completa.
 6. Integrare aplicatie Google & Apple maps.
 7. Materiale print pentru atragerea de noi recomandari (stickers pentru oglinzi posturi de lucru, glorifier receptie, stickers pentru usa intrare salon).
 8. Eliminarea reclamelor competitiei din profilul salonului tau.
 9. Optimizare SEO personalizata.
 10. Suport tehnic.
 11. Acces la solutii de extra promovare saloane de infrumusetare.

Ii oferi salonului tau o identitate online de calitate..

 

 

Promovare Saloane de Infrumusetare - buton listeaza salon

 

Dacă ai aflat care este misiunea noastra, te incurajam acum sa descoperi mai multe informatii despre serviciile pe care le putem oferi. Daca consideri că ti-am oferit prea putine date, cu mult drag iti stam la dispozitie pentru orice completare, clarificare, sau intrebare pe care o ai. Trebuie sa ne dai doar un email la adresa team@theBeautyAdviser.com, iar noi voi reveni catre tine într-un timp cat se poate de scurt.

 

PS: Daca ti se pare util, atragator sau pur si simplu iti place proiectul theBeautyAdviser, lasa-ne o recomandare pe pagina noastra de Facebook. Ne-ar prinde tare bine. Multumim! ✨?✨

 

theBeautyAdviser

Servicii de Promovare Online la Dispozitia Ta.

Promovare Online

 

 

 

 

Arată-le și prietenilor tăi ??