Promovare Saloane de Infrumusetare

Promovare Saloane de Infrumusetare // Identitate si Reputatie Online

In 2019 theBeautyAdviser a fost afisat in Google de peste 1 Milion de ori.

Ce imagine vrei sa aiba salonul tau in mediul online?

Esti multumit de imaginea, respectiv de identitatea online pe care o are salonul tau? Crezi ca prezenta online pe care o are salonul tau in clipa de fata, ii confera o reputatie buna? Te-ai asigurat pana acum ca accesezi solutii de promovare pentru saloane de infrumusetare in mediul digital?

 

Realitatea este ca, majoritatea saloanelor isi pun intregul set de resurse, precum timpul, energia, pasiunea si multe altele, in sprijinul clientilor. Rolul expertilor din saloanele de infrumusetare este sa ii faca pe Oameni sa se simta frumosi, nu sa faca marketing online sau sa aiba grija de reputatia online.

 

Promovare Saloane de Infrumusetare featured pic

De aceea am creat theBeautyAdviser.com, o solutie menita sa iti asigure o identitate buna in mediul online si sa te ajute sa castigi o reputatie buna in acest mediu. Pentru acest lucru, iti punem la dispoztie principala noastra solutie de promovare saloane, profilurile theBeautyAdviser.com.

 

Profilurile theBeautyAdviser

Investeste in imaginea ta online!

.

Profilurile theBeautyAdviser au luat nastere avand scopul de a oferi un serviciu de promovare saloane de infrumusetare util, eficient, atractiv si foarte usor de folosit. Cu ajutorul unui profil theBeautyAdviser vei putea scapa de grija unui website al salonului tau. Iti punem la dispozitie toate caracteristicile pe care le-ai putea regasi in mod normal intr-un website, precum si accesul la o comunitate de peste 18.000 de oameni indragostiti de serviciile de infrumusetare, toate acestea la un cost de cel putin 3 ori mai mic fata de administrarea unui website obisnuit.


Promovare Saloane de Infrumusetare

Ce castigi?

 1. Expunere de calitate iti vom construi un profil care sa te reprezinte in fata actualilor, precum si in fata viitorilor tai clienti. Vei avea o prezenta online curata, atractiva, clara, usor de interpretat. Totodata vei avea o expunere online corecta, cu informatii valide, de actualitate.
 2. Vizibilitate Google – daca strangi constant recomandari din partea clientilor tai, vei avea o vizibilitate mai buna in rezultatele Google, organic, natural. Motoarele de cautare sunt foarte prietenoase cu saloanele de infrumusetare care sunt apreciate de clientii lor. Google va afla cand vei primi recomandari si va stii intotdeauna cate recomandari ai. Si se va asigura ca toti cei care te vor cauta pe internet, vor afla la randul lor aceste informatii din cadrul profilului theBeautyAdviser al salonului tau.
 3. Reputatie online – existenta, precum si numarul de recomandari valide pe care le vei strange in profilul salonului tau te vor ajuta sa iti construiesti o reputatie buna online. Aceste recomandari reprezinta accesul catre o comunitate de potentiali clienti noi pentru tine.

*La sfarsitul anului 2019, peste 90% dintre consumatori cautau recomandari pe internet, inainte de a lua o decizie de cumparare a unor produse sau servicii. De aceea noi am construit intregul proiect in jurul acestor recomandari pe care si tu le vei strange in jurul salonului tau.

Devii vizibil online, te faci cunoscut si castigi increderea viitorilor tai clienti!

 


Ce avantaje ai?

 1. Pretul – Un profil complet theBeautyAdviser business costa doar 41 Euro/luna.
 2. Noi ne ocupam de toate lucrurile tehnice. Noi iti cream un profil theBeautyAdviser pentru promovarea salonului tau de infrumusetare. Noi iti administram profilul, noi actualizam informatiile, pozele si noi gestionam comentariile.
 3. Economisesti bani. Daca noi iti administram profilul, asta inseamna ca nu trebuie sa mai platesti pe cineva si pentru asta. Totodata nici tu nu trebuie sa dai din timpul tau pentru managementul theBeautyAdviser. Pentru ca noi ne ocupam de profilul salonului tau.
 4. Un singur click. Toate informatiile despre salonul tau se afla la dispozitia utilizatorilor theBeautyAdviser la  distanta de un singur click. Acestia isi pot face o programare la tine in salon, pot ajunge la tine cu ajutorul Google Maps, sau pot vedea programul tau de lucru, totul cu un singur click.
 5. Comunitatea social media theBeautyAdviser de peste 18000 de membrii, din Romania, 80% cu varsta cuprinsa intre 18-35 de ani.

Salvezi bani, timp si energie si castigi vizibilitate cu un minim de efort.


 

Caracteristici profil theBeautyAdviser

 1. Design clar, curat, usor de urmarit si de interpretat.
 2. Expunere pe intregul website theBeautyAdviser.com in cadrul tuturor categoriilor de saloane.
 3. Profil online cu fotografie de profil, set 5 fotografii din salon, incadrare preturi, (Low, Moderate, Selective), avantaje salon (Wi-Fi, parcare publica, parcare privata, plata cu cardul, etc)
 4. Adresa completa & program complet de lucru.
 5. Toate datele tale de contact: telefon pentru programari, email, pagina Instagram oficiala, pagina Facebook oficiala, website oficial, adresa completa.
 6. Integrare Google maps & Apple maps.
 7. Materiale print pentru atragerea de noi recomandari (stickers pentru oglinzi posturi de lucru, glorifier receptie, stickers pentru usa intrare salon).
 8. Eliminarea reclamelor competitiei din profilul salonului tau.
 9. Optimizare SEO personalizata.
 10. Suport tehnic.
 11. Acces la solutii de extra promovare saloane de infrumusetare.

Ii oferi salonului tau o identitate online de calitate..

 

Promovare Saloane de Infrumusetare - buton listeaza salon_ian_2020

 

Dacă ai aflat care este misiunea noastra, te incurajam acum sa descoperi mai multe informatii despre serviciile pe care le putem oferi. Daca consideri că ti-am oferit prea putine date, cu mult drag iti stam la dispozitie pentru orice completare, clarificare, sau intrebare pe care o ai. Trebuie sa ne dai doar un email la adresa team@theBeautyAdviser.com, iar noi voi reveni catre tine într-un timp cat se poate de scurt.

 

PS: Daca ti se pare util, atragator sau pur si simplu iti place proiectul theBeautyAdviser, lasa-ne o recomandare pe pagina noastra de Facebook. Ne-ar prinde tare bine. Multumim!

 

theBeautyAdviser

Servicii de Promovare Online la Dispozitia Ta.

Promovare Online

 

 

 

 

Arată-le și prietenilor tăi ??
Call Now Button