Buna tuturor, sunt Maria Stefan! Sunt foarte încântată te anunț că de astăzi, theBeautyAdviser.com are o nouă rubrică de blog! Aici vei afla informații utile atat despre skincare, sau cum sa ne ingrijim pielea, dar și despre diferite tehnici și metode de make-up pe care cu siguranță le vei găsi interesante și vei dori să le pui și tu în practică.

 

Maria Stefan Makeup Artist

M-am gândit ca pentru început să ne cunoaștem, așadar, o să iți povestesc câteva lucruri despre Maria Stefan.

Maria Stefan

Makeup Artist, Beauty Blogger & Beauty Enthusiast.

Numele meu este Maria, Maria Stefan. Am 23 de ani, sunt makeup artist și beauty blogger. Mi-am petrecut adolescența printre schițe, desene si lecții de pian. Am fost întotdeauna fascinată și intrigată de arta machiajului, iar acum mă bucur enorm sa afirm că pot face în fiecare zi ceea ce îmi place cu adevarat.

La inceputul anului 2017 am dat viața unui blog personal, https://www.mariastefan.ro. Acesta este locul unde poți gasi și poți citi articole în care impărtășesc tips & tricks-uri pentru machiajele de zi cu zi, recomandări și păreri despre produsele care îmi plac…dar și pareri despre produsele care nu m-au impresionat de-a lungul timpului.

Cine a ales să lucreze cu mine?

Pe parcursul experienței mele profesionale, am avut plăcerea de a colabora cu artiști și cu fotografi talentați. Insă în același timp am avut ocazia să colaborez cu numeroase brand-uri din industria de beauty, atât brand-uri de makeup cat și de skincare. Printre acestea pot enumera Melkior, AORO, Joko Makeup Romania, sau L’Arome.

Totodată mă bucur enorm să vad că munca mea este foarte apreciată in mediul online și de brand-uri precum Benefit Cosmetics sau NYX.

De ce scriu?

Scriu din două motive. Sunt sinceră, spun ce gandesc și o să o fac și de data aceasta. Primul motiv este pentru că imi place sa scriu. Imi place să aștern cuvinte care să dea viață unei mici povești. Cred in acest timp ca vreme ce fac un lucru cu adevarat din plăcere și pun pasiune de fiecare dată când il fac, rezultatul va fi unul cel puțin bun de fiecare dată. Dar nu sunt un om egoist. Îmi doresc ca tot ce am reușit să invăț din experiența mea profesională sa impart și cu voi, cei care veți citi fiecare poveste pe care o aștern in cuvinte și imi doresc să vă fie de folos. Acesta este cel de-al doilea motiv pentru care am ales să mă implic și in crearea articolelor de blog.

theBeautyAdviser

M-am alaturat echipei theBeautyAdviser pentru că este un concept fresh pe care eu îl susțin și sunt sigură că și vouă vă place la fel de mult! 😀 În ceea ce privește noua rubrică de blog de pe site, o să încerc să ating cât mai multe puncte importante legate de makeup, dar și de îngrijirea tenului. De ce o să vorbesc despre skincare? Pentru că inainte de a avea un machiaj strălucit, pielea noastra trebuie pusă pe primul loc și trebuie să primească intreaga noastra atenție.

Pielea noastra nu trebuie neglijată, indiferent de vârsta pe care o avem. Si având în vedere faptul că imaginea noastra contează foarte mult, atat pentru noi pentru că ne ofera încredere de sine și putere să ne depașim limitele, dar și pentru cei cu care noi interacționam, îngrijirea pielii și makeup-ul merg mână în mână atunci când vrem să arătăm impecabil în fiecare zi.

Din experiența mea ca makeup artist am învățat că produsele high-end nu sunt neaparat și cele mai bune. Spun prin acest lucru că putem gasi soluții foarte bune și accesibile in funcție de bugetul fiecăruia așa că abia aștept să iți povestesc și ție despre acest topic in articolele viitoare.

 

Mi-ar plăcea să îmi spui dacă ai cumva un subiect anume despre care ai dori să vorbesc pe viitor. Dacă ai un astfel de subiect, te invit să imi lași în comentarii orice sugestie pe care o ai 😀

 

Aceasta sunt eu – mai bine zis o mică părticică din mine – și de abia aștept să ne auzim curând, aici pe theBeautyAdviser.

 

Stay beautiful,

Maria

Arată-le și prietenilor tăi