Machiaje Halloween in 2018 pe Instagram

 

Anul acesta, petrecerile de Halloween s-au tinut lant! Sarbatoarea imprumutata de la americani este prilejul perfect de a ne pune imaginatia la treaba. Scopul fiind de a obtine cele mai infricosatoare (sau nu) machiaje de Halloween. Pentru ca anul trecut am fost fascinati, sau ingroziti, de machiajele de Halloween pe care le-am admirat pe Instagram, am hotarat ca anul acesta sa continuam traditia. Drept urmare va prezint un top al celor mai reusite machiaje de Halloween pe care le-am vazut pe Instagram. 

 

TOP Machiaje Halloween in 2018 pe Instagram

 

Romelia Pelin ( @romeliapelin Make-Up Artist) ne-a propus un machiaj de Halloween aparte, prin realizarea unui look ce reprezinta o statuie umana. Trebuie sa recunoastem ca rezultatul arata demential!

 

 

Un duo irezistibil a fost propunerea Madalinei Petcu ( @makeup.code.ro // Make-Up Artist Jovsky Studio). Madalina a ales sa ne inspire cu doua machiaje Halloween in 2018, care ii intruchipeaza pe The Mad Hatter si Joker.

 

 

Sergey Milk este (facechart artist) este, cu siguranta, o sursa de inspiratie pentru pasionatii din zona de beauty. Denisa Sima ( @denisasimam Make-Up Artist & Beauty Vlogger) a ales sa reproduca un facechart realizat de acesta, iar rezultatul ne-a lasat fara cuvinte!

 

 

Tot Sergey a fost si inspiratia Adrianei Popescu (@ad.wwa) in realizarea unui machiaj de Halloween care imbina elementele unui look glam cu accente scary.

 

 

Edith ( @edith.official Make-Up Artist) s-a lasat inspirata de paianjeni si a realizat un look cel putin scary, in cazul in care micutele creaturi iti provoaca fiori pe sina spinarii. “Nu știu ce credeți voi dar mie mi se par niște creaturi foarte tari, doar adesea neînțelese de noi, oamenii.”, este parerea make-up artistului.

 

 

Inspirata de @vivianeirismarie, Mira Nedelcu (@miranedelcu) pentru machiaje Halloween in 2018, a ales un machiaj in cadrul caruia a reprodus textura pielii de reptila.

 

 

The tragedy of old age is not that you are old, but that others are young! Patty Momir (@pattymomir) a fost una din sursele noastre de inspiratie, realizand un aged vs. young look.

 

https://www.instagram.com/p/BplhJffgaqB/

 

Tu ce machiaj de Halloween ai ales anul acesta?

 

Stay Beautiful,

Maria ♥

 

PS: Daca ti se pare util, atragator sau pur si simplu iti place proiectul theBeautyAdviser, lasa-ne o recomandare pe pagina noastra de Facebook. Ne-ar prinde tare bine 🙂 Multumim!

Arată-le și prietenilor tăi