Fondatorul theBeautyAdviser

Înainte de a fi Fondatorul theBeautyAdviser, sunt Trainer si consultant în Online Marketing, Customer Care si Comunicare cu povești scrise în mai mult de 14 ani petrecuți cu drag în serviciul pentru clienți, offline si online. Cea mai mare parte a acestor povești a fost scrisă în cadrul celor mai prestigioase companii din industria Luxului și a Frumuseții, LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) & L’ORÉAL.

.

Fondatorul theBeautyAdviser - page photoAm avut ocazia deosebită de a coordona timp de 5 ani activitatea celui mai important magazin SEPHORA din zona Balcanilor. Acest punct de lucru avea un număr incredibil de vizitatori. Peste 1000 de Oameni ne treceau pragul magazinului în fiecare zi, iar vânzările pe metru pătrat depășeau orice imaginație. Desigur, nu aș fi putut face față unei astfel de provocări de unul singur. Am avut onoarea de a lucra în tot acest timp alături de o Echipă minunată de peste 30 de Oameni. Acestia mi-au fost alături necondiționat în fiecare zi și și-au dedicat întreaga energie și intregul lor timp pentru a ne depăși limitele, pentru a depăși obstacolele și pentru a atinge toate obiectivele pe care le aveam.

.

Totodată sunt bucuros să pot spune că am avut oportunitatea de a coordona Departamentul de Educație al brand-ului Kérastase, precum și Academia de Vânzări L’Oréal, atât în România cât și în Republica Moldova. În acest timp am contribuit la formarea unui număr de peste 1000 de Oameni, specialiști din industria frumuseții.

.

Training-urile livrate aveau scopul de a dezvolta competențele cursanților în ceea ce privește informațiile cu privire la brand și produse. Insă totodată aveau scopul de a dezvolta competențele axate pe abilități de comunicare, tehnici de vânzare precum și customer care.

.

Pasionat de Oameni, concentrat pe clienți și având oportunitatea de a interacționa cu sute de oameni în fiecare zi vreme de mai bine de 14 ani, am decis să folosesc toate poveștile pe care am avut ocazia să le scriu, toate trăirile, precum și întreaga mea experiență profesională pentru a îmi aduce contribuția la dezvoltarea serviciilor de înfrumusețare.

.

Fondatorul theBeautyAdviser

Coordonate:

  • Trainer (Formator) certificat de catre ANC (CNFPA), Ministerul Muncii și Ministerul Educației;
  • Trainer certificat in Tehnica KOLB, specialist în învățarea experiențială;
  • Peste 1500 de specialiști formați în diferite domenii de activitate;
  • Absolvent al cursului Metodologii de Coaching – LSA, Madrid, Spania;
  • Certificat Limbaj Nonverbal – ACTA NONVERBAL, Dr. Psih. Mihaela Stroe;
  • Manager de Proiect certificat de către ANC (CNFPA), Ministerul Muncii și Ministerul Educației;
  • Fondator al theBeautyAdviser;
  • Director Național de Educație România și Rep. Moldova – Kérastase și Academia de Vânzări L’Oréal;
  • ani de experiență în Customer Care și Retail Sales în cadrul celui mai prestigios grup comercial din industria Luxului și a Frumuseții – Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), alaturi de SEPHORA;
  • 6 ani de experiență în Management Motivațional în cadrul celui mai prestigios grup comercial din industria Luxului și a Frumuseții – Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), alaturi de SEPHORA.

Alte detalii profesionale si recomandari pe profilul de LinkedIn: Vlad N. CHIRILA

 

Articole si interviuri din presa:

.

Speaker in cadrul evenimentelor:

.