Etica pentru theBeautyAdviser

Etica pentru theBeautyAdviser – La theBeautyAdviser stim ca etica poate fi foarte usor interpretata in functie de perceptia fiecarui individ uman. Aceasta se poate intampla in functie de educatie, de mediul in care a crescut si de multi alti factori variabili. De aceea, dorim sa lamurim, sau mai bine zis sa clarificam modul in care noi gandim si actionam la theBeautyAdviser.

.

Inca de cand am lansat proiectul theBeautyAdviser, am prezentat elementele care formeaza ADN-ul theBeautyAdviser, care este codul ce sta la baza actiunilor noastre, dar si misiunea pe care o avem. Acum completam aceste informatii cu unele care definesc politica noastra de etica.


Cine poate fi utilizator al theBeautyAdviser.com

 

Oricarui individ uman, indiferent de rasa, sex, origine, nationalitate, orientare sexuala, politica sau religioasa, ii este permis accesul pe website-ul theBeautyAdviser.com vreme ce va asigura un minim de date de identificare si vreme ce nu arata o intentie negativa de interactiune cu website-ul sau cu utilizatorii sai. Datele de identificare pot fi: nume, prenume, nume intreg, adresa IP, adresa de email, adresa profilului de Facebook, sau alte date descrise in cadrul Politicii de Confidentialitate a theBeautyAdviser. Totodata recomandam oricarui utilizator al website-ului nostru sa studieze Politica de Confidentialitate inainte de a utiliza website-ul. 

.

Va fi blocat sau restrictionat pe website-ul nostru, accesul oricarui individ uman, bot, sau oricarui alt tip/model de software care isi va arata intentia de a jigni, de a defaima sau de a intreprinde actiuni de atac cibernetic.


Saloanele care pot fi listate pe theBeautyAdviser

 

Orice salon care functioneaza conform normelor legale din Romania poate fi listat pe website-ul theBeautyAdviser.com. Nu va fi refuzat accesul niciunui salon sau a unei locatii ce livreaza servicii de frumusete de calitate, pe website-ul nostru.

.

Insa, in acelasi timp, dorim sa incurajam mentinerea unor standarde de lucru profesionale, a unor standarde de securitate a muncii si de protejare a clientilor, dar si a angajatilor din acest domeniu. Drept urmare, oricarei locatii care nu indeplineste un minim de standarde estetice, de igiena, standarde sanitar-veterinare, sau legale cu caracter general, nu ii va fi permisa listarea pe theBeautyAdviser.com.


Recomandarile si comentariile pe theBeautyAdviser.com

 

La theBeautyAdviser, credem cu tarie ca numele celor care isi fac treaba onorabil, merita sa fie dus mai departe.

 

Drept urmare, incurajam clientii locatiilor care presteaza servicii de frumusete – saloane, beauty-bar-uri, nail bar-uri, brow-bar-uri, barbershop-uri/frizerii, spa-uri – sa impartaseasaca, sa faca public, sa transmita mai departe, ce anume apreciaza la artistii, respectiv la saloanele de frumusete pe care le viziteaza. Totodata ii incurajam si pe cei care doresc sa isi exprime aprecierea cu privire la un salon la care doresc sa mearga sa o faca. Motivul pentru care ii incurajam pe clientii saloanelor sa impartaseasca aceste informatii – sa lase recomandari – este de a ii ajuta pe cei care isi doresc sa primeasca un serviciu de calitate sa poata alege mult mai usor, mai rapid si cu mai multa incredere un astfel de serviciu de frumusete.

.

Apreciem foarte mult educatia artistilor, devotamentul si toate eforturile facute de acestia pentru a avea grija de frumusetea clientilor lor. Suntem norocosi la theBeautyAdviser, sa fi avut ocazia sa traim pe propria noastra piele ce inseamna sa investesti energie, timp, resurse materiale si multe altele cu scopul de a ne perfectiona si de a putea oferi experiente din ce in ce mai bune clientilor nostri. De cele mai multe ori aceste eforturi raman ascunse,  sau pot fi cel mult citite printre randuri atunci cand un artist de frumusete reuseste sa poarte clientii sai intr-o calatorie sublima in universul frumusetii.

.

De aceea ii incurajam pe toti cei care traiesc astfel de calatorii sublime in universul frumusetii, pe cei care citesc printre randuri si la fel de bine pe cei carora le ies evident in ochi toate aceste eforturi, rezultate, emotii, sa impartaseasca si cu cei care si-ar dori sa traiasca astfel de experiente deosebite.

 

Comentariile Negative

 

Atat website-ul cat si intregul proiect theBeautyAdviser, permit utlizatorilor sai sa isi exprime parerea cu privire la un serviciu de frumusete de o calitate slaba. Atata timp cat experienta este relatata intr-un mod util altor utilizatori si in acelasi timp, constructiv pentru locatia vizata, comentariile negative vor fi permise. La fel si notarea prin numarul de stele. Mentionam ca este de datoria utilizatorilor, respectiv a clientilor saloanelor de frumusete sa inteleaga ce anume pot controla angajatii unui salon, inclusiv patronatul, dar si ce anume nu pot controla acestia.

.

Drept urmare, comentariile negative pot avea ca subiect, strict activitatea desfasurata in salon sub forma serviciilor de frumusete, sau a serviciilor pentru clienti. Factorii variabili sau invariabili din afara salonului, din afara serviciilor de frumusete sau din afara ariei serviciilor pentru clienti, nu pot constitui subiectul unui comentariu la adresa unui salon sau a unui angajat al salonului.

.

Limitari Comentarii Negative

.

Atentie! Desi cunoastem foarte bine puterea pe care o au titlurile negative asupra traficului unui website si anume de a creste traficul acestuia, noi nu dorim sa crestem in felul acesta. Etica pentru theBeautyAdviser joaca un rol esential. Drept urmare sub nicio forma nu incurajam barfele, comportamentul agresiv, rautacios, defaimator, licentios, comentariile rasiale, cu atac la religie, la intimitate, la nationalitate sau la orientare sexuala. De aceea nu permitem si nu vom permite, niciun astfel de comentariu precum cele anterior numite, menit sa strice reputatia unui artist, a unui alt individ uman sau a unui salon listat pe website-ul theBeautyAdviser.com. Astfel de comportamente vor fi blocate si utilizatorilor care practica un astfel de comportament li se va bloca accesul la website.

Nota: Comentariile negative pot fi adaugate in profilul unui salon listat pe theBeautyAdviser in termen de maxim 48 de ore de la experienta traita de catre utilizator in cadrul salonului respectiv. Comentariile adaugate dupa 48 de ore de la experienta traita de utilizator in cadrul salonului, nu vor fi publicate pe theBeautyAdviser.com. In situatia in care in urma cercetarilor se demonstreaza ca experienta relatata intr-un comentariu a avut loc cu mai mult de 48 de ore inainte de publicarea comentariului, comentariul va fi sters.

 

Cand stergem comentariile unui salon?

 

In mod normal, niciodata. Toate comentariile, recomandarile, recenziile, sunt moderate de personalul theBeautyAdviser si securizate de software de specialitate.

.

Pot exista totusi exceptii, dupa cum urmeaza:

  • comentariul este recunoscut ca fiind spam
  • comentariul contravine politicii noastre de etica descrisa in cadrul acestei pagini de Etica pentru theBeautyAdviser
  • comentariul are rol de a atac cibernetic
  • comentariul este raportat de catre salonul in cauza care l-a primit, ca fiind fals/neadevarat. Salonul poate proba aceasta afirmatie cu o copie a programatorului din ziua in care utilizatorul declara ca a vizitat salonul si a incercat serviciile acestuia. In acest caz va fi contactat si utilizatorul pentru a proba prezenta acestuia in salon. Daca utilizatorul nu va putea demonstra programarea din salon, comentariul acestuia va fi dezaprobat si marcat ca fiind incert/fals. In cazul in care se demonstreaza cu certitudine ca un astfel de comentariu este fals si rau intentionat, accesul utilizatorului va fi blocat pe website-ul nostru.

 

Concluzie

Etica pentru theBeautyAdviser

 

Stim ca este foarte usor intotdeauna sa vedem si sa relatam aspecte negative, oriunde ne-am gasi. Mai greu este sa scoatem lucrurile bune, de calitate, la suprafata. Insa dorinta noastra, este de a ii incuraja pe toti artistii de frumusete care si-au dedicat toate resursele (timp, energie, bani si au facut multe compromisuri) sa continue sa se dezvolte si sa ofere experiente din ce in ce mai bune clientilor pe care ii au.

 

Totodata, astfel de exemple de bune practici, prezentate in toate locatiile listate pe theBeautyAdviser cu ajutorul recomandarilor, ne dorim sa serveasca drept model pentru toti cei aflati la inceput de drum in acest univers al serviciilor de frumusete, dar si pentru cei care isi doresc sa isi depaseasca conditia de moment si sa ajunga din ce in ce mai buni in acest domeniu. Grija pentru client, nu este doar o responsabilitate profesionala, este o profesie in sine. Iar noi am ales sa o practicam. Acum am face bine sa excelam in aceasta profesie.

.

Menirea acestui stil incurajator este in ton cu misiunea theBeautyAdviser. Anume, ca pe viitor, calitatea serviciilor de frumusete sa devina din ce in ce mai buna, astfel incat toti iubitorii frumusetii, sa se simta cu adevarat fericiti cand ies pe usa unui salon listat pe theBeautyAdviser.com.

 

Cea mai recenta actualizare Etica pentru theBeautyAdviser: 09.11.2020

.

Daca iti place proiectul theBeautyAdviser, daca ti se pare util sau atragator, lasa-ne o recomandare pe pagina noastra oficiala de Facebook. Ne-ar ajuta : )

contact theBeautyAdviser

 

 

 

 

 

.

Arată-le și prietenilor tăi