Ce Spun Clientii Nostri

 

Horia Marchis
Horia MARCHIS
Beauty Adviser inseamna pentru Studio Horia Marchis debutul in lumea marketingului! Am ales Beauty Adviser pentru ca noi am inteles cat este de important sa faci parte dintr-o comunitate, dintr-o familie! Clientii apreciaza faptul ca ne gasesc pe acest site, apreciaza ca pot citi din timp despre serviciile ce noi le oferim, despre facilitatile salonului nostru, dar si ca pot afla categoria de preturi la care salonul nostru este incadrat. Traim intr-o lume a vitezei, intr-o lume in care timpul e pretios - este mult mai simplu si mult mai rapid pentru client sa citeasca review-urile adunate toate la un loc, sa ii ajute sa ia o decizie citind parerile celor care au vizitat deja salonul nostru! Apreciem munca prietenului nostru Vlad Chirila si apreciem oportunitatea de a face parte din familia Beauty Adviser, iar cu aceasta ocazie încurajăm toti colegii din domeniul nostru sa nu stea pe gânduri cand vine vorba de a investi in propria imagine!
Gabriela Gagniuc
Gabriela GAGNIUC
Atunci cand intalnesti profesionisti, oameni care au investit in formarea lor si continua sa o faca este fascinant. Am aflat de The Beauty Adviser prin intermediul domnului Vlad Chirila, cand printr-o prezentare impecabila, in cadrul unui eveniment la Cluj Napoca, m-a convins ca o colaborare viitoare este absolut necesara. Prin intermediul The Beauty Adviser, salonul Kharisma hair a devenit vizibil. Am fost impresionata de profesionalismul, seriozitatea, daruirea, atentia la detalii, modul lor unic de abordare. Este un concept care, parca este destinat sa te ajute sa te descoperi, sa te valorizezi, sa constientizezi ca locul tau este alaturi de cei mai buni. Prezentarea salonului in mediul online este foarte importanta! In timp ce in salon, oamenii pasionati si dedicati fac din lucrul cu parul o arta, o alta echipa de profesionisti se ocupa ca imaginea ta in mediul online sa fie perfecta. Cu o maiestrie aparte, pun in valoare toate informatiile despre echipa salonului, servicii, produse, povestea personala. Imediat dupa ce am aparut pe site-ul The Beauty Adviser, ne-au sunat atat persoane din zona in care locuim, cat si persoane din Bucuresti si din diaspora, ne-au felicitat pentru ceea ce facem in salon, si-au facut programari, si-au exprimat dorinta de a reveni cat mai curand in salon. Pentru mine, ca manager si stylist, este dovada vie ca am descoperit prin aceasta colaborare, piesa lipsa din puzzle. Cand cei pe care-i intalnesti au aceleasi valori ca si tine, totul decurge de la sine! Putem alege langa cine mergem mai departe, asadar, sa-i alegem pe cei mai buni!
Ema Vese
Ema VESE
O colaborare excelenta, multumim Vlad Chirila si The Beauty Adviser pentru sprijinul acordat in promovarea evenimentelor ED EDUCATION TEAM. Profesionalism, promptitudine si serviabilitate intr-un concept inedit si util domeniului Beauty!
Miruna VASILE
Pe langa tot ceea ce inseamna theBeautyAdviser si faptul ca intri intr-o comunitate atent selectionata de catre Vlad Chirila si echipa lui, il recomand pe acesta pentru talentul si daruinta cu care iti poate transforma un simplu curs in ceva palpabil si realizabil. Daca doriti sa invatati cum sa va ajutati businessul sa creasca sanatos pe segmentul Instagram Vlad este cheia! Are un stil de curs simplu, clar si bazat pe exemple practice adaptate fiecarui profil de client. Felicitari pentru spiritul inovativ si sper sa crestem impreuna!
Diana BUTAN
O platforma care te informează corect despre Saloane de Infrumusetare si despre serviciile lor. Mereu la curent cu noutățile din domeniu! Felicitări !!!! Cursurile pentru Instagram un mare plus si extrem de utile pentru cei care doresc sa se promoveze in acest domeniu al frumuseții!!!