ADN-ul theBeautyAdviser

ADN-ul theBeautyAdviser

ADN-ul theBeautyAdviser

Cred în Oameni! De mic am fost înconjurat de Oameni frumoși, Oameni buni, Oameni care și-au pus puternic amprenta asupra viitorului meu și care continuă să îmi ofere momente, trăiri, experiențe, învățături, respect, loialitate, sprijin și zâmbet în tot ceea ce eu construiesc.

Cred în Echipe! Fie că a fost vorba de jocurile copilăriei alături de Prietenii mei pe care îi iubesc de-o viață, fie că a fost vorba de provocările vieții, sau atunci când a fost vorba de provocările profesionale, cele mai bune rezultate, trăiri, momente, emoții, le-am trăit alături de Echipe de Oameni.

Cred în Curaj! Curajul de a Îndrăzni să ne depășim limitele, de a îndrăzni să visam cu ochii deschiși și apoi în curajul de a începe să dăm viață visului nostru. Și cred în curajul de a depăși obstacolele, de a cauta și de a găsi soluții, de a evita scuzele, de a evita să cedăm, să renunțăm. Cred în curajul de a îndrăzni să continuăm a picta în fiecare zi câte o pagină din povestea călătoriei către visul ce-l purtăm.

Cred în Noi, Împreună! Doar în felul acesta, împreună, putem reuși, doar împreună vom putea face diferența și doar împreună vom schimba lucrurile în mai bine, iar datorită prietenului meu Laur C. Șerbănescu, acum îl pot cita pe Nietzsche și pot spune că doar Noi Împreună “vom face stelele să danseze în jurul nostru!

Și mai cred într-un lucru, Cred în Continuă! Ori de câte ori simți că moralul tău este în genunchi, atunci când simți că ți-a ajuns, câ ești obosit, sau când te doare spatele, când simți că întregul Univers îți pune doar piedici, cred că este doar un semn care îți arată că trebuie să continui. Ridică-te și fă încă un pas înainte. Continuă ceea ce faci și vei deveni mai bun la acel lucru. Nu este ușor, poate fi chiar dureros, însă cu fiecare pas pe care îl vei face înainte, te vei apropia de obiectivul tău. Ești deja în ring, nu mai ești în zona “ce-ar fi fost dacă?”. Asta înseamnă că ești mai aproape decât erai ieri sau acum o oră. Pune piciorul stâng în față, apoi dreptul și apoi repetă. Continuă și nu te opri până când vei câștiga sau până când vei pierde. Însă asigură-te că ai pierdut și că nu ai abandonat.

.

#Continua

Vlad N. CHIRILA

Fondator theBeautyAdviser

ADN-ul theBeautyAdviser

 

 

 

.

Arată-le și prietenilor tăi